I would say yes since the correct sentence would be
The people rebelled, bought cheaper tea, and agitated(?) for removal of the tax.
Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.
Answer:
They do because they have access to vital information and sometimes they from the genuine messages form fake similar ones and get it doctored. The masses believes mostly on what the media put up and that is why a campaign again fake news and more on investigative journalism has been on going.
She weeps and goes to her room..