Answer:
B
Explanation:
The idea that only the brave will succeed on difficult quests is not a theme in the Hobbit because the opposite is very nearly true.
The main character, Bilbo Baggins, is not particularly brave and was indeed nearly cowardly in several occasions. Despite not being a brave individual, Bilbo was able to save his companions in several instances and was constantly learning from his mistakes.
They came from England, they’re people who went into debt to the king and became servants to pay their debts off
Answer:
The Jewish people that did not voluntarily turn themselves in went into hiding. Anne did not like it.
Explanation:
She did not like that the people went in to hiding.
Answer:
neglected by another
AND
to fall into decay
Explanation:
Thriftless implies when a person is spending money in a way regarded as wasteful or extravagant. From the passage, thriftless as used signifies a heir who spends money built by his father recklessly, hence the words from the text that helps to indicate the meaning of the word as used in the passage will be "neglected by another" and "to fall into decay". These shows thriftless and a nonchalant attitude towards money being spent or already spent.
You already got the answers. I'm confused on what you want me to do.