Answer:
I would say a democratic reformer
Explanation:
I think he is that because in the passage he states about how he believes that the power to rule should lay with the people. He also believes that no one should get special treatment because of birth or fortune.
Answer:
I think the answer would be... '<em>The Fourteen Points were unilaterally accepted by Germany’s adversaries, leading to Germany’s surrender</em>'.
❤ I don't fully know, but I still hope this helps you, ma'am/sir/whatever your pronouns maybe! ❤
After the passage of the reconstruction acts, it was "military leaders" who took charge of the governments of the former confederate states temporarily, since the entire economy and social structure of the South was in a state of turmoil.
Answer:
Increased economic growth and trade
Explanation:
The main objective of the invasions was the discovery of riches and the exploitation of the region's resources to promote trade and economic growth in the dominant nation. In this case, labor was needed to exploit these resources and the region's economic potential. This need for people working in the invaded areas was what led to the development of new states, which would work for the economic and commercial enrichment of the dominant nation.
Answer:
The purpose of the Espionage Act was to prohibit interference with military operations, to ban support of U.S. enemies during wartime or to promote insubordination in the military.
Explanation: