1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Volgvan
2 years ago
5

What is photographi​

English
2 answers:
german2 years ago
5 0

Answer:

hey....muja ignore Kar raha h.o ?

viktelen [127]2 years ago
4 0
A picture made using a camera
You might be interested in
A misplaced modifier modifies the correct part of the sentence <br><br> True or false
Sonja [21]
False. If the modifier is misplaced, it wouldn't be in the right spot to modify the correct part of the sentence.
7 0
3 years ago
How does the point of view of the passage help the reader understand Dante's dilemma? 01. It tells what Dante's friends said to
Lilit [14]

Answer:

2

Explanation:

im a guienus

7 0
3 years ago
To (who, whom) should I send the invitation? (1 point) <br> who <br> whom
Black_prince [1.1K]
The correct answer is,whom
7 0
3 years ago
how is the sea important to the health of the baby? Why doesn’t juana have much faith in it as she would a doctors remedy
sesenic [268]

Answer:

The sea provided a seaweed poultice. Juana didn't have as much faith in it as she would in a doctor's remedy because the seaweed lacked “authority”.

Explanation:

3 0
3 years ago
We can achieve our aim if we work with proper plan , patience and courage . Justify the statement citing the example of the conq
Naya [18.7K]

<u>Answer</u>:

Patience leads to self-discipline.

<u>Explanation</u>:

Self-Discipline and patience are related to each other. Self-Discipline brings patience and patience leads to self-discipline. If one has patience and courage to perform, he can plan better and achieve his aim. "The Battle of Kirtipur” is a perfect example of achieving success by patience, courage and having a plan.  

The battle occurred in 1767, fought in Kirtipur between the Newars and invading Gorkalis. The army of Gorkhali was badly beaten twice. They failed miserably both the times by Newars. But, with patience and having courage, they planned the attack the third time and were successful under the command of Surpratap.  

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Determine whether the underlined noun is concrete or abstract. after many years of war
    15·1 answer
  • The prosecutor repeated herself and spoke very loudly and clearly to the jury to help ________ her point
    11·1 answer
  • What does Anne combine with bits of old soap to make hair shampoo for Mrs. Van Daan?
    8·2 answers
  • What does pony mean when he says, "i was supposed to be the deep one" [p.75]?
    6·1 answer
  • Read this sentence from paragraph 2 of the passage.
    7·1 answer
  • 98 points
    7·1 answer
  • What is the claim in this passage?
    10·2 answers
  • Which sentence contains subjective language?
    13·1 answer
  • How old was Nathaniel Hawthorne when his father died?
    7·1 answer
  • Why does the green door appear to Wallace when it does?
    13·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!