Answer:
D) everybody on 151st Street can walk tall for another year
Explanation:
The author makes it sound that because Squeaky won the race, the residents of 151st Street are proud and confident. This means that Squeaky's win is impacting others - not just herself. Therefore, the last answer is correct.
<span>Antibacterial soap may have harmful effects.
The best way to determine the main idea of the text after reading it is to think about what you would tell her friend the passage is about. Then, if you have choices, decide which choice best matches. In this passage, it gives two ways in which antibacterial soap can be harmful. It can kill good bacteria, and its constant use can contribute to drug resistance.
</span>
Answer:
Connell tells his story in an understated fashion, most often allowing the events to speak for themselves. He does, however, at times interject his own opinions, and he makes it clear that his is a modernist perspective: The battle is finally more absurd than heroic, more pitiful than romantic.
Explanation: oof- someone said this already
Answer:
European intellectual movement of the late 17th and 18th centuries emphasizing reason and individualism rather than tradition. It was heavily influenced by 17th-century philosophers such as Descartes, Locke, and Newton, and its prominent exponents include Kant, Goethe, Voltaire, Rousseau, and Adam Smith.
A is the answer !!!:) hope it’s right