Answer:
an organizational context during learning
Explanation:
Bransford and Johnson’s study had participants hear a passage which turned out to be about a man on the street serenading his girlfriend in a tall building. The wording of the passage made it difficult to understand, but looking at a picture made it easier to understand. The results of this study illustrated the importance of an organizational context during learning in forming reliable long-term memories.
I believe the answer is: Integrated Communications
Integrated communications refers to the concept of communication which utlizes different variety of communications and combine it into one single system. This could be seen in companies that provide their customers with various method to reach their customer service (such as by using phone, social media, or emails)
Answer:
Ghost Dance
Explanation:
Ghost Dance refers to the religious movement started by Wovoka, which has spread across the Native American people in the West in the late nineteenth century. According to Wovoka, a new age would begin in 1891. He professed that dead people would return to life and the white folks would fade and give up ravaging the native population. While for Native Americans it was a traditional affair, a number of newspapers at that time linked ghost dance to suspected plots against white settlers.
The Adriatic Sea, The Aegean Sea, and the Black Sea.