Answer:
1 is A 2 is F 3 is A 4 is G
Explanation:
first one: 'sea horses are unusual' is an opinion because it cannot be backed by facts. some people might say that they look very normal.
second one: G and H are opinions. F and I and facts but sea horses' life span isn't mentioned in the passage.
third one: its said in the passage that seahorses are about 1.5 to 12 inches long. 1 is the only option that doesn't fit in that range.
fourth one: G is only one that cannot be backed by facts.
Answer: There are several direct consequences of overpopulation: Exhaustion of natural resources: the main effect of overpopulation is the unequal and unrestrained use of resources.
Explanation:
La vuelta de la vuelta a la vuelta
Answer:
Most organizations have three management levels: first-level, middle-level, and top-level managers. These managers are classified according to a hierarchy of authority and perform different tasks. In many organizations, the number of managers in each level gives the organization a pyramid structure.