Because it helps understand perspective
Answer:
depends on how you use the word though
The statement that is implied by the sentence from the story is "Poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich," as stated in option C.
<h3>What does the passage imply?</h3>
The passage from Mark Twain's "The £1,000,000 Bank-Note" is narrated by a poor man. As a matter of fact, he is so poor that, even though he feels mistreated, he does not believe he can do anything about it. After all, those who mistreated him are rich.
We can say, thus, that the passage implies that poor people were expected to tolerate any ridicule made by the rich. So much so that the narrator walks away feeling insulted, but does not do anything to confront those who insulted him.
With the information above in mind, we can choose option C as the correct answer.
Learn more about "The £1,000,000 Bank-Note" here:
brainly.com/question/11826462
#SPJ1
Answer:
bat
Explanation:
In the given excerpt, Odysseus is examined in contrast to a bat. The excerpt makes use of a simile which says ""I sprang for the great fig tree, catching on like a bat under a bough."" infering from the first person, Odysseus is contrasting himself to a bat that is caught in a trap with no means of breaking free. His situations are apprehensive, and his chances are few."
Answer: i think its the first choice
Explanation: