THE Answer is false all articles are not underlined
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah
Answer: creed is a synonym
Explanation:
An archetype can be characterized differently. It can be a statement or prototype, which other statements copy or emulate. According to many literary critics, archetypes have a standard depiction in a particular human culture that creates the base for the literary work. We can see from the definition that if there is an archetype in the context it means that the concept is going to be based on that. It cannot have different symbolic meanings.