Answer: b It shows that growing up is very much different from getting older, and Hood states that in his last few lines, "it was childish ignorance" shows that he has grown older, but still retains all the childish idealism in hoping to become a boy again. Practicing for exam... :)
Explanation:
The event from "Front Desk" which provides evidence to support the theme "Follow your dreams no matter how unattainable they may seem" is
- Mr. Yao tries to catch the Yangs hiding immigrants in the hotel
<h3>What is a theme?</h3>
A theme is refers to the lesson leant or taught by a literary text(story, article, books etc. The theme of the passage is the message or moral or lesson learnt from the passage.
According to the theme of the passage, Mr Yao tried catching the emigrants but Mia's parents were able to sneak away in order to warn the emigrants where they've been hiding, still the emigrants found it difficult to leave without anyone's notice.
Therefore, Mr Yao is only trying to follow his dreams as best as he could.
Learn more about theme;
brainly.com/question/4008478
Answer:
There was one morning, the sun was up, and it was a nice day outside and it was the first day of school. I put on my shoos and walked out of the door. I finally got to school and went to class. the class was well lit up and had the best scenery and there he was, my first friend it the whole school. As I looked at him he smiled and I knew we were going to be good friends. I finally decided to approach him and we started to talk. After our long conversation that lasted the whole class I realized I didn't take any notes. I left the class and headed to my second period. I open the door and then he walks in behind me. We spend the next 2 periods together and had a good time. we went to lunch and that's when it all happened. After we sit at our desks he tells me he is going to start a food fight. I beg him not to but he dose anyway. That's when it started he yelled "FOOD FIGHT" and I got mad at him. He did this everyday until that Friday when I asked him if he ever wanted to be friends in the first place. He said no and that is when I made even better friends than him. I personally think this was a good experience and it taught me that some of your friends aren't the best people.
Explanation:
I hope this is what you wanted.
Answer:
B
Explanation:
what can kids learn from TV? Here, 'what' is the most appropriate choice.
Answer:
yes, i do agree..............