Don’t understand jwyegwywuwgfwgwuwhw
Answer:
1) Starr Carter told the reported that Khalil never cussed or made threats on One-Fifteen's life, 2) that Khalil never said "i'm gonna sho' your a**", and 3) he never had a gun, it was just a hairbrush.
Explanation:
and succchhh a good book and movie. just sayin' :)
Answer:
The passage is about the natural resources that are bequeathed on a natural. The key sentence is sentence 5 which specifically mentions that the speaker's country is blessed with natural resources. The supporting details are found in sentence 1, 2, 3, and 4.
Explanation:
The passage enumerates all the natural resources a country has in its possession. The main sentence that captures the main point is sentence 5 which says that the country is blessed with resources.
Sentence 1 to 4 mentions in specific terms the natural resources that can be found in this nation. They have seas and fishing places, wild animals, lots of mineral deposits and varieties of plants. All of these support the main point which is that the nation is blessed with a loot of resources.
It's risk against health and it's expensive price for it.
Answer:
Correct answer is B
Explanation:
The other answer choices have irrelevant details or are missing key pieces of information
A - not correct because it doesn't include the fact that she fell down and couldn't stop
C - not correct because it doesn't include the part of the story where Mariana interacted with her dad
D - not correct because it doesn't include the part where she fell down and couldn't stop the bike
Hope this helps! :)