Answer:
Auden views that people must never become too busy to help others in their hour of need.
Explanation:
Breughel's painting of the fall of Icarus shows the ploughman unaware of Icarus's fall into the sea. Moreover, he did not seem to care much about the other person's suffering.
This is also rightly mentioned in the poem Musee des Beaux Arts by W. H. Auden. And about the fall of Icarus, he wrote that it <em>"was not an important failure"</em>, even though he may "<em>Have heard the splash, the forsaken cry"</em>. This shows that for Auden, the ignorance of people in helping others in their distress is not how one should respond to others' suffering. Instead, he wishes that one must never be too busy to help others in their distress.
Read the passage from "No Gumption":
The one I most despised was, “If at first you don’t succeed, try, try again.” This was the battle cry with which she constantly sent me back into the hopeless struggle whenever I moaned that I had rung every doorbell in town and knew there wasn’t a single potential buyer left in Belleville that week. After listening to my explanation, she handed me the canvas bag and said, “If at first you don’t succeed...”
Three years in that job, which I would gladly have quit after the first day except for her insistence, produced at least one valuable result. My mother finally concluded that I would never make something of myself by pursuing a life in business and started considering careers that demanded less competitive zeal.
One evening when I was eleven I brought home a short “composition” on my summer vacation which the teacher had graded with an A. Reading it with her own schoolteacher’s eye, my mother agreed that it was top-drawer seventh grade prose and complimented me. Nothing more was said about it immediately, but a new idea had taken life in her mind. Halfway through supper she suddenly interrupted the conversation.
“Buddy,” she said, “maybe you could be a writer.”
You will write one well-developed paragraph of at least 7-8 sentences.
In your paragraph, identify one major idea in the memoir "No Gumption." Then identify one sentence in the passage that directly develops or refines that main idea. Explain how that sentence develops the main idea you identified.
Make sure you are using specific evidence from "No Gumption" to support your ideas.
Answer:
I know that #9 is C. and #12 is A. :)
Explanation:
sorry I couldn't help you on the others
There is only one adverb in this sentence, and that is the word increasingly.
Adverbs are used to modify verbs or adjectives - and in this sentence, the word <em>increasingly </em>is used to modify the adjective <em>ineffective.
</em><em />There are no other adverbs in the sentence, so the word <em>increasingly </em>is the only correct answer.
What martin luther king jr did