The correct answer is: Option A. Adopt the horses.
Given the context in the excerpt stating the individuals that would be "taking possession of the new horses" are official U.S. Marines, it can be inferred that this practice will take place within legal bounds, and therefore "stealing the horses" is out of context in this case. The intent of this activity is to use the horses as part of the Marines' activities, and as such, it is clear the Marines are planning to "adopt" the horses, not "borrow" them.
We can infer that the statement that best explains how the structure of the passage helps the author to develop his or her argument is: D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
<h3>What is structure of passage?</h3>
Structure of passage actually refers to the way a passage is organised and arranged. It helps readers to understand what the author is trying to communicate.
The options that complete the question are:
A) The passage contains sections, which enables the author to give an elaborate description of his or her ideas.
B) The passage is separated into sections with headings, which enables the author to compare and contrast his or her ideas precisely.
C) The passage contains headings, which enables the author to give additional information to the readers.
D) The passage is divided into sections with headings, which enables the author to organize and introduce the main ideas in the text.
We can actually see that option D is the correct answer that actually explains how the passage is structured to develop the argument.
Learn more about structure on brainly.com/question/17320867
#SPJ1
around spring im guessing since it was may/ april
Answer:
George and his teams struggles
Explanation: