Answer:
The correct option is D.
Explanation:
The options attached to this question are as follows:
A. Mother's love has no barrier.
B. In war, there is no winners.
C. The common man is not patriotic.
D. The poor suffer the most in war.
The main theme of the excerpt given in this question is that the poor suffer the most in war.
The passage talks about a poor mother, whose son was part of the youths, who were drafted for war. Based on the love she has for her son, she made it a point of duty to always cater for soldiers, who came her way and she never lose an opportunity to ask them if they have come across her son.
In the passage, the author writes about the pains that the poor, such as this mother pass through during wars. The poor are the ones who are crushed down continuously with new burdens, they are killed en-mass during the war, they experienced severe war miseries and they pay the most for wars.
Thus, the given excerpt used the poor mother to emphasize the suffering that the poor experience during wars.
Girls and women are seen a lot in feminine ways as they role in the society is to be a home builder and nurturing children but this gender role is actually changing as more women are now involve in business and running enterprises.
NASA mathematician Katherine Johnson has helped widen the scope of the inclusion of African-American women in math and science.
The society at larger do benefit as men and women have equal opportunities because:
- A more safer and healthier communities
- Less anti-social behavior and less violence
The evidence is from my own experience is having to speak out in my community in advocating for the girl child education and the opportunity given to my by my parents to study to the tertiary institution has paved way for others parent to allow the girl child access to education.
<h3>Katherine Johnson helped expand the role of women?</h3>
NASA mathematician Katherine Johnson is known to be a a person who has worked in NACA and has helped expand the inclusion of African-American women.
She is one who always tell her students to always studying and to work hard. She often encouraged them to learn a lot about mathematics and science and they should try and never give up on any of their life pursuit.
Learn more about gender roles from
brainly.com/question/18093714
#SPJ1
Answer:
Dogs are clumsy and shed their hair everywhere is irrelevant.
Explanation: This is because it doesn't prove the point that dogs are better than cats and is a negative.
I think its D because it says paths of sea currents are paths or the sea
Story’s can help us understand our world because they have many unique things that are not in our world but many unique things we think would not be in our world but is. Yes you can you can learn new ways to be abetter person, to help people, or to prevent bed things