Answer:
Can you please provide a full picture of the passage? it's kinda cropped on the sides, I tried reading it despite the issue and I believe the answer might be 3
Explanation:
Since the passage (mostly) talks about forgetting and moving forward on..I believe so
The correct answer is A.
In the story, the death of her husband would make Louise a widow. This means that she would have no obligation to re-marry, and therefore she would not have to submit herself to another man. Only then she would be free to do as she pleases.
It is very important that the setting of the story is during the nineteenth century because during that time, women were very dependant on men. They were oppressed and forced to stay home to run the household.
Answer:
These places are drive-in movie theaters and popular places for the Socs and the Greasers to hang out.
Explanation:
During the War of 1812, the emerging United States served notice to their former European masters that they had no rights to control colonies in the Western hemisphere. It then became manifest that their destiny was to rule "from sea to shining sea."
<span>The statement that is an example of the author’s bias in favor of building the strip mall is that </span><span>C) “Washington, who gave the most convincing speech of the night, eloquently stated that the new development would bolster business.”</span>