Answer:
Faced with an Aztec revolt against their rule, forces under the Spanish conquistador Hernán Cortés fight their way out of Tenochtitlan at heavy cost. The conquered peoples resented the Aztec demands for tribute and victims for the religious sacrifices, but the Aztec military kept rebellion at bay.
So the answer is the last one, not 100% sure though
A skim a passage by reading quickly to get the idea of the passage
Answer:
They established a clear portrayal of political power. They allowed a firm foundation of governing principles. They allowed all people an equal voice in government.
You're right! Plato C. thought philosopher-kings should run the government.
In Plato's Republic, Plato argues that the ideal rule is by a philosopher-king who has stepped outside the cave, seen the light and come back to with this understanding to the cave to rule (see Cave metaphor).
Answer:
During the 1960s, the federal government passed the Civil Rights Act and the Voting Rights Act, resulting in a reduction in discrimination based on race, as well as an increase in rates of political participation among <u>African Americans</u>. In 1993, the National Voter Registration Act allowed easier access to voter registration. As a consequence of this legislation, voter registration increased across populations and the registration gap narrowed between <u>White and minorities</u>.