1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
RideAnS [48]
2 years ago
7

Find the area of the semicircle.

Mathematics
1 answer:
n200080 [17]2 years ago
6 0

Answer:

Step-by-step explanation:

semi circle: pi(r^2)/ 2

r=3

AREA: 14.14

You might be interested in
Can someone please answer. There is a picture. It is only one question. Thank you so much!
Fudgin [204]
It is 10, 24 , 26 :) 
4 0
3 years ago
Please help ill give brainliest
Olenka [21]
1. y=7/8x +1
2. y=-10x
3. y=2.5x-7
4. y=1.2x
5. y=-5x-8
6 0
2 years ago
What is 1/10 of 1000
Marianna [84]
It is 100. There is many ways to find this answer. One way would be to divide 1000 by 10 to get a 100. Another way is to take the decimal form of 1/10 which is .10 and times it by 1000 to get 100.
4 0
3 years ago
Read 2 more answers
One million people have equal chances of being called by telephone from a broadcasting show. Determine the probability of one pa
Softa [21]
One out of one million
7 0
3 years ago
Read 2 more answers
I need some help finding m<B and the paper says that this isn't a right triangle so I can't use the Pythagorean theorem to fi
Andrews [41]

7. 1.47 x 10^5mm to kilometers

Answer: 0.147

Shown answer:


8.4.7 kg to pounds

Answer:

Shown answer:

9.138.4oz to grams

Answer: 3923.574

Shown Answer:


10. 65.5km to miles

Answer: 40.69981

Shown answer:


11. 23.6ft to cm

Answer: 719.328

Shown answer:


12. 2.36 x 10^4 s to days

Answer: 0.273148148 days

Shown answer:


13. 13.6 L to U.S. Liquid quarts

Answer:

Show the work

help me and ill help you



5 0
3 years ago
Other questions:
  • Find the volume of a sphere with a radius of 5 in. Round to the nearest hundredth. A) 53.05 in3 B) 104.72 in3 C) 392.70 in3 D) 5
    6·2 answers
  • 1 Point
    7·1 answer
  • Which function below has the smallest slope? f(x) f(x) = 2x − 3 g(x) graph going through (0, negative 5) and (4, 3) h(x) x h(x)
    5·1 answer
  • Three employees each clocked a different number of hours worked this week. Which employee has the highest earnings per hour? doc
    15·1 answer
  • Solve the following system of equations using substitution.
    10·1 answer
  • The radius of a right circular cone is increasing at a rate of 3 inches per second and its height is decreasing at a rate of 3 i
    15·1 answer
  • Find f(6) if f(x) = x^{2} ÷ 3 + x.
    12·1 answer
  • Which statment descirbes the soloution to a equation<br> a+5(2a-1)+3=11a-2
    10·1 answer
  • How many yards are equal to 144 inches?
    13·1 answer
  • Evaluate this exponential expression.<br> OA. 19<br> OB. 63<br> OC. 66<br> OD. 207<br> 6 (4+2)²-32
    10·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!