1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Andrej [43]
3 years ago
11

Importantace of Brochure: Functions of a Brochure:​

English
2 answers:
AnnyKZ [126]3 years ago
7 0

Answer:

Importance- A well-designed brochure serves as a perfect introduction to your business. Accurately distributed, brochures can expand your company's visibility. Brochures are great marketing tools when reaching out to new customers. Brochures can provide positive press about your company.

Functions- The three functions that we have presented here in a separate manner are not separated (or should not be) in the completed project. Each brochure presents each of these three characteristics combined in a different value of importance and power. A good brochure design is informative, publicizes and identifies, all within the same brochure. It is obvious that in each brochure one of these three aspects will be more important than the rest, but this does not mean that they should be forgotten. For example, if your company launches a new product into the market and decides to add a brochure to the launching campaign, the aspect that will be the most important will be the marketing aspect, even if the brochure must be clear about the new product’s information and about creating a positive image for the company. However, if your business presents a project to the executives of another business, in order to propose a project to work on together, the aspect which will be most notable will be the identifying function, which will present your company as secure and prestigious and it will also place the marketing and informative aspect in a second place.

kenny6666 [7]3 years ago
5 0

Answer:

Accurately distributed, brochures can expand your company's visibility

Explanation:

A well-designed brochure serves as a perfect introduction to your business. Accurately distributed, brochures can expand your company's visibility. Brochures are great marketing tools when reaching out to new customers. Brochures can provide positive press about your company.

You might be interested in
Is applauded a common noun
atroni [7]

Answer:

Applauded is not a noun at all. Applauded is a verb because it is an action.

7 0
2 years ago
What information would be most relevant in a researched informational essay about the causes of teen stress?
TiliK225 [7]

A survey conducted by a university that shows teens report feeling more anxiety than ever before. The last option.

<h3>Informational Essays</h3>

Informational essays are essays written to pass information to a group of people or the public in general.

Such essays must be informational on the specific topic as much as possible and the information must be logical or factual and verifiable.

Researched informational essays are essays used to pass information on a particular topic based on research that has been conducted on the topic.

Thus, for a researched informational essay on teen stress, a survey conducted by a university that shows teens report feeling more anxiety than ever before would be quite relevant.

More on informational essays can be found here: brainly.com/question/11494346

#SPJ1

7 0
2 years ago
Choose the appropriate pronoun to complete each sentence,using the type of pronoun indicated in parentheses
Shtirlitz [24]

Answer:

Honey is the only food <em><u>that</u></em> does not spoil.

Explanation:

3 0
3 years ago
How do the words describing nature in lines 12-14 contribute to the tone of the passage?
madam [21]

Answer: Lines 12-14 contribute to the tone of joy and happiness.

Explanation:

In "I Wandered Lonely as a Cloud", William Wordsworth recalls his experience of seeing a field of daffodils on a beautiful day.

In lines 12–14, the poet describes how the flowers swayed to the breeze while "tossing their heads." He claims that the sea beside them also "danced", but that daffodils were more delightful.

These lines contribute to the overall tone of the poem - that of happiness and joy. The image in front of him inspired the poet, and stimulated his imagination.

8 0
3 years ago
Read the passage below. And it is strange that we men, to whom this very vegetation had seemed so weird and horrible a little ti
Mandarinka [93]

Answer:

The author is portraying the transformation that the men have undergone as they learn to appreciate the moon’s beauty.

Explanation:

3 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Knock knock <br> ****<br> Europe<br> ****
    5·2 answers
  • 8.
    8·1 answer
  • Which best descibes a purpose of a research paper:
    8·1 answer
  • Macb. Speak, if you can. What are you? 1. Witch. All hail, Macbeth! hail to thee, thane of Glamis! 2. Witch. All hail, Macbeth,
    12·2 answers
  • Write your own sentence which contains a common ,a proper and an abstract noun?
    5·1 answer
  • When reading multiple sources what should you do for each one
    12·2 answers
  • Which statement is true about evaluating a text? A. Analyzing an author’s omissions and his or her use of details is an importan
    13·1 answer
  • What kind of music changed the 1960s A- grunge. B- Motown. C- Counterculture. D- country
    5·1 answer
  • Which of the following gives the best way to combine these two sentences?
    7·1 answer
  • In the point by point method of comparing two sides of an argument
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!