Answer:
D. Jake tore up the main character's socks.
Explanation:
Well, all of the other answers do not make sense.
B does not make sense beacause Jake probably also eats other things and nothing in the passage says he only eats socks.
C does not make sense because nothing in the passage says Jake is the main chaecters brother.
A and D were probably the answers you were confused with.
A would kinda make sense but it is quite obvious that in the passage they do not focus on the fact that Jake brought the socks to the kitchen at all.
They focus on the fact Jake broke the sock.
So D would be a reasonable explanation and is basically the only one that makes sense.
That is my answer!
The thing which the high wire in this poem most likely symbolizes is ( B ) the beauty created by the words in a poem
<h3>What is a Connotative Meaning?</h3>
This refers to the implied meaning of a word that uses the available context to explain a concept.
Hence, we can see that from the given excerpt, there is the narration of the poet like an acrobat and how he climbs to a high wire of his own making which shows the beauty created by the words in a poem.
Read more about connotative meanings here:
brainly.com/question/711021
#SPJ1
Answer:
People are thankful for many things such as food, family, and love some of the basics. Some things that people will be grateful for sooner or later are some simple things that people come across everyday for instance, people should be grateful for fresh, clean, puryfied water since it is not found everyday, some people around the world do not ave access to healthy water and start to become sick from drinking bad water since it can lead to bad immune system, poisain, or even death.
Explanation:
I got a little lazy to write the rest so I hope this helps!