1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
katrin [286]
2 years ago
7

How can we find joy in a world that is confusing, conflicting, and sometimes despairing?

English
2 answers:
Arlecino [84]2 years ago
7 0

Answer:

We can find joy in the world from peers and great interests.

Ludmilka [50]2 years ago
4 0

Answer:

By eating food, listening to music, and social with people you connect with.

You might be interested in
Select the correct texts in the passage.
Eva8 [605]

The detail that is emphasized in the text but not the Image is this:

  • The capacity of short-term memory can be increased through chunking, In which Information Is organized grouped into meaningful units or divisions.

<h3>What information is emphasized in the text and not the passage?</h3>

In the text, we are told that short-term memory can be increased through chunking. The text goes on to explain what chunking is. This information is not represented in the image. In the image, we can not see how the capacity of the short-term memory can be increased.

We only see some arrows pointing to and from the box but nothing indicates an increase in capacity. So we can safely conclude that the detail that is emphasized in the text but not the image is: the option selected above.

Learn more about information representation here:

brainly.com/question/24204967

#SPJ1

4 0
2 years ago
Which of the following is true about unauthorized biographies?
vovikov84 [41]
The answer
 is A <span>The biographer might not have access to the subject’s personal records. 

</span>
5 0
3 years ago
Read 2 more answers
Leticia read the excerpt. Then she thought of what she knew about
Butoxors [25]

Answer:

D. Many stars avoid interacting with fans, so Jackie is behaving generously.

Explanation:

Option D is the correct answer.

Leticia thinking about what she knows about sports stars will definitely mean that she knows that many stars actually avoid interacting with fans. It is something that seems to be prevalent among many stars (though not all). They actually try to avoid interacting with their fans for reasons best known to them.

So. for Jackie to have interacted with her, it shows that Jackie is behaving generous and different from others.

7 0
3 years ago
What is the connotative meaning of the word plod
babymother [125]

To walk heavily or slowly

6 0
3 years ago
What about a modern performance of a Shakespearean play could be
Trava [24]

Answer:

D.

Explanation:

The setting.

8 0
3 years ago
Other questions:
  • Which plot element includes conflicts and challenges encountered by the characters?
    5·2 answers
  • How was cleopatra and independent woman?
    15·1 answer
  • As a result of Hermia’s father’s request, THESEUS gives Hermia three options: be put to death, marry the man he has chosen for h
    14·2 answers
  • Which sentence is correct?
    13·2 answers
  • Identifying adjective phrases
    7·1 answer
  • How was each of the causes resolved a result of the American Revolution? Which effect do you think may have been most on the min
    15·1 answer
  • #9 What is the author’s point of view about the declaration, as expressed in the last paragraph?
    7·2 answers
  • What are text features? Why are they important?<br> PLZ I NEED TO KNOW FAST LIKE RIGHT NOWWWWW
    7·1 answer
  • In The Giver why are Caleb's parents able to accept the replacement Caleb so easily​
    15·1 answer
  • PLEASE HELP
    8·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!