Answer :
1. Religious people are ignorant throwbacks to an age of unenlightenment.
2. Religion is a plague upon the earth, devouring the peace of the world.
3. Religion is incompatible with a modern scientific worldview.
Explanation :
1. Religious people are ignorant throwbacks to an age of unenlightenment.
This statement represents the rephrasing of the emotively expressed portion in the passage. The author believes that religious people are orthodox people. They are ignorant and they lived in the age of inlightenment.
2. Religion is a plague upon the earth, devouring the peace of the world.
This sentence best represents the plausible interpretation of the intended conclusion of the passage which says that religion is used by many believers as a tool to provide punishment to others and disturbed the peace in this world.
3. Religion is incompatible with a modern scientific worldview.
This statement represents a covert assumption from the passage that is not stated expressly. The author speaks that in this age of modern scientific period, people should rise above the believers and should treat each other kindly and with love. People should not fill in their minds with hatred for each other in the name of one's God and should think critically and analytically in this modern scientific age.
Answer: whips
Explanation:
The lieutenants who gauge support for specific bills among members of their party are refered to as the whip.
A whip is simply an official of a political party they performs the role of ensuring the discipline of a party in a legislature. Whips are regarded as the party's "enforcers as they ensure that the legislators from their political party attend voting sessions and also make sure that they vote based on the official policy of the party.
Answer:
yes, of course thats right
Explanation: 1x1=1 2+2=4 9+9=99