Answer:
Autumnal equinox right ascension = 12 hours; declination = 0°; Sun rises at 90° azimuth and sets at 270° azimuth. December solstice right ascension = 18 hours; declination = -23.5° Sun rises at greater than 90° azimuth and sets at less than 270° azimuth.
Explanation:
Answer:
C. The yellow butterflies were not eaten by birds and were able to reproduce more.
Explanation:
what we can conclude from the passage that the yellow butterflies reproduced more.
I believe c if not i’m sorry
The answer should be
B Both anabolic and catabolic reactions took place in the seed and tree when it was young and growing and both continue now even though the tree reached a stable mass.
The trees should be capable to do both anabolic and catabolic reaction when it is seed or when it is already a big tree. Anabolic reaction happens when the plant making bigger molecule from many smaller molecule, such as in photosynthesis. Anabolic reaction could increase the mass of the plants or be used to make food. Catabolism reaction used to extract energy from the food.
For him to write down his adventures