Answer: a) she is never given the opportunity to speak for herself
b) Daisy dies before any of the rumors about her are confirmed
Explanation:
<em>Daisy Miller</em> is a 1878 novel by Henry James. It tells a story about Daisy Miller, an American girl who travels around Europe with her mother and brother. In a hotel in Switzerland, she meets Winterbourne (also a young American), and the two of them begin their romance.
Initially, Daisy is presented as a young American girl, highly spirited and well-meaning. Throughout the novel, however, Winterbourne tries to determine whether she truly is a 'nice' girl. Daisy's actions do not really reveal much about her persona. The truth that we find out about her is only what we see through the eyes of Winterbourne. As Daisy falls ill and dies, she does not have an opportunity to confirm or deny the rumors about her.
The word or phrase that best connects the ideas in the sentences in question is D, that is, your anwer would be "in contrast".
The first part of the passage shows that we should have the right to choose sodas or snacks if we want to, we should be given the right to do that. On the contrary, the second part of the passage talks about that sometimes having too many options is not a good thing and it makes us unable to make the right choice.
The way a person might understand a story or bring it to life.
Answer:
3D printing has been very useful because of making things we desire. Using the traditional methods will give better depth and look. We can use this advantage to make maybe better things.
Answer:
So you know how to make a basket everytime and see your mistakes