1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Afina-wow [57]
3 years ago
13

Answer the questions that follow. Base your answers on the passages "The Great Overboard Box Escape" and "Testimony of Randolph

Osborne Douglas."
Which line from Passage 1 best explains Houdini's abilities as an escape artist? (1 point)

Group of answer choices

Much of Houdini's success was due to his incredible physical strength.

When he was still a child, he had his brother tie him up with ropes and leave him on the roof.

He could hold his breath for over three minutes in freezing water.

At the age of 52 he dared some college students to punch him in the stomach as hard as they could for as long as they wanted.
English
1 answer:
Margarita [4]3 years ago
6 0

Answer:

What are you aksing

Explanation:

You might be interested in
“Emitting visible light as a result of the excitation of phosphors by ultraviolet photons produced by the passage of an electric
lana [24]

Answer: fluorescent

Explanation:

Emitting visible light as a result of the excitation of phosphors by ultraviolet photons produced by the passage of an electrical current through an inert gas infused with mercury” is the definition of florescent.

Florescent makes visible light through fluorescence. Fluorescence simply deals with how light is emitted through a substance which has absorbed light.

3 0
3 years ago
In the short story "Sol, Painting Inc" by Meg Medina, how does Merci's feeling about her father change in the course of the stor
vazorg [7]

Answer:

Find explanation below.

Explanation:

In the short story. "Sol, Painting Inc.", by Meg Medina, Merci was presented as a young girl who was to start seventh grade at a school she did not like namely, Seaward Pines. She was reported as not getting along with her father in the earlier part of the book. This can be proven from the statement:

<em>"Mami: She has no vision. No wonder she and Papi don’t get along". </em>

In the later part of the book, however, Mami said that the only condition she would agree to, before she could go to Seaward Pines was being an apprentice for her father. While they were painting a school (Seaward Pines), some high school girls threw their paints on the floor and destroyed their work. Merci lashed out at them but her father kept quiet. This annoyed Merci because she expected her father to defend her and lash out at the girls.

Roli, her brother however explained that her father did not want to embarrass her, reason while he kept calm.  We see this from his statement:

<em>"Papi chose to be invisible today so you won't ever have to be," </em>

This later softened Merci's disposition towards her father.

3 0
4 years ago
PLEASE HELPLines 20 and 21 suggest that the speaker —
Gelneren [198K]

Answer:

D) wants to admit his confusion about the sometimes-stifling life choices that creative people make

Explanation:

(sorry I dont have a Explanation this time)

4 0
3 years ago
You have read the passage “Personal Best,” which describes an Olympic running event in the future between humans and robothletes
e-lub [12.9K]

Answer: I dont know but I would say there is a lot of negitive input

Explanation:

5 0
4 years ago
Read 2 more answers
Anybody wanna join?<br> it starts at a 2:55 its a zoom class (91702510916)
ankoles [38]

Answer:

no

Explanation:

7 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • Which statement best represents a theme related to the settings in Life of Pi?
    6·2 answers
  • In the book "Unusual Normality" what are some ways that Ishmael Beah's differs from his classmates? Cite evidence from the text
    15·1 answer
  • Which is an example of business correspondence?
    7·2 answers
  • Read the following statement and then write a short response discussing why this is true: “ It is wise for consumers to carefull
    10·1 answer
  • In the passage "Aesop's Life," what is the effect of the anecdote about how Aesop wins his freedom?
    12·2 answers
  • what is the difference between a third person limited narrator and a third person omniscient narrator
    7·1 answer
  • Joe and his father decided to go camping for the weekend. Joe was very excited about his first camping trip! First, they packed
    15·2 answers
  • List the climax of the novel percy jackson. List four events that are part of the novel percy jackson falling action. List four
    12·2 answers
  • PLEASE HELP ASAP DUE TODAY!!!!
    11·1 answer
  • Can somebody create me a thesis sentence about why we should change to self driving cars
    9·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!