<em>In the course of my explorations twenty-five years ago,</em><em> </em>I found five sawmills located on or near the lower margin of the Sequoia belt, all of which were cutting more or less Big Tree lumber, which looks like the redwood of the coast, and was sold as redwood. <u>One of the smallest of these mills in the season of 1874 sawed two million feet of Sequoia lumber.</u>
Which statement best describes the point Muir is making in the passage?
<u>Which detail appeals to the reader’s logic?</u>
<em>Which detail establishes credibility?</em>
It was all a guess.
The answers go by how I labeled the questions. (1st is bolded in the passage, second is underlined, third is italicized)
Hope I helped anyway...
Crumple zones <span>reduce the impact forces of a crash exerted upon a vehicle's occupants by allowing parts of the front of the vehicle to crush at varying rates.
Many contemporary cars have these crumple zones which are designed to absorb the energy from the impact so that the people in the car won't experience many injuries and they can avoid possible death.</span>
Answer:
Respuesta:
*Elabora un listado de las características comunes de la cosmogonía de los pueblos precolombinos que acabas de leer:
¡RESPUESTA!
✓ Se divide en partes
✓ adoraban dioses
✓ Creian en la formación del mundo de una manera inexplicable
✓ Las partes de la cosmogonía se completaba
✓ Existe destrucción o muerte
*Escribe dos párrafos comparando las explicaciones del origen del universo de los Aztecas, mayas e Incas con tus propias convicciones sobre estos temas:
¡RESPUESTA!
Según los Aztecas, Mayas e Incas el origen del universo fue fundado por teorías que no han sido comprobadas, a mí creencia tampoco han sido comprobadas pero existe una convicción que me sirve de comprobación y esa es la biblia; a démas ellos idolatraban a dioses que pedian holocaustos y a la vez eran traicioneros lo que me da una señal de que no eran dioses en los que se podia confiar.
Tambien tenian la creencia de que el mundo habia sido creado muchas veces y destruido a la vez pero y entonces ¿Por qué no se ha destruido nuevamente? El origen del univer siempre se queda como una incognita!
Explicación:
Lo hice a mi manera y creencia, espero te ayude
Explanation:
Answer:
cold and cool
Explanation:
cold is when you feel chilly when it's a low temperature and cool is like you feel calmness and relax