Answer:
He believes that all living things are important.
Explanation:
According to the excerpt from "Birdfoot's Grampa" by Joseph Bruchae, the author speaks about "leathery hands full of wet brown life" that are knee-deep in the summer grass to which the narrator smiled and said that they have places to go too.
When the author says "they have places to go to too", he means that he believes that all living things are important.
The answer is: Lines and stanzas
Is one of two major ancient Greek epic poems attributed to Homer. It is one of the oldest extant works of literature still read by contemporary audiences. As with the Iliad, the poem is divided into 24 books. It follows the Greek hero Odysseus, king of Ithaca, and his journey home after the Trojan War. After the war itself, which lasted ten years, his journey lasts for ten additional years, during which time he encounters many perils and all his crewmates are killed. In his absence, Odysseus is assumed dead, and his wife Penelope and son Telemachus must contend with a group of unruly suitors who compete for Penelope's hand in marriage.
The main objective of the narrator when describing the setting of the play "Our Town" is to emphasize the fact that this town is incredible common. The town has no special feature, and no reason to be more highly regarded than any other town. However, the town is extremely special to its inhabitants.
The tone of the passage is familiar, in order to emphasize how common and mundane the scenario being described is. The word choice is also used in a way that suggests familiarity. Moreover, the word choice contributes to the creation of a vivid image in the mind of the reader by providing specific names and dates. Finally, the meaning of the passage is that the town is not special in any way. This allows the reader to feel represented, as the town can stand in for whatever town the reader loves.