Add
Administrate
Agree
Answer
Appreciate
Arrive
Ask
Attend
Attract
Beg
Believe
Belong
Board
Boil
Broil
Call
Carry
Change
Chat
Claim
Clean
Climb
Close
Collect
Compete
Complete
Confirm
Consider
Continue
Cook
Copy
Cross
Decide
Declare
Decorate
Demand
Discuss
Dress
Elect
Eliminate
Employ
Enjoy
Enter
Entertain
Exchange
Excuse
Expect
Extend
Fasten
Fill
Answer:
The interview begins with Joseph McNeil introducing himself. In addition to revealing his name and age, he reveals where he was born and what year he was born. Then he says he believed he was always an activist, probably because of the creation he received from his country, which was a creation based on fundamental values, which generated a strong sense of justice in his life, from an early age. This sense of justice motivated him to fight for what is wrong in society and to always seek the dignity of humanity.
Explanation:
Joseph McNeil is an African American who served in the American Air Force as a major, currently retired, is known to be a strong activist for the African American cause, having participated in the group that effectively protested about trade racism that refused to hire African Americans (and other ethnicities) non-white), without assessing their capacities and using immoral, prejudiced and racist concepts as justifications.
1. The topic sentence in the passage is underlined as follows: "Quilt making has ... expression for women."
- The topic sentence discusses the role of quilt making in enabling women to self-express themselves.
2. The material that does not clarify or develop the central idea is: "They used dyed cotton fabrics ...; surprisingly, ... years."
- This statement has no relevance to the topic sentence. It digresses from the main topic to discuss the materials used for quilting instead of concentrating on the social, political, and artistic significance that quilting generates for women, as captured in the topic sentence.
Thus, the topic sentence captures the main idea of the passage. Other sentences help to develop and support the main idea.
Learn more about the topic sentence at brainly.com/question/2065399
Answer:
100
Explanation:
you know that already ._.