Answer:
the all around idea that the story is about
Explanation:
Because Hamlet believes his love for ophelia is greater than Laertes . That Laertes grief is all for show and that he is exaggerating his loss . Hamlet goes on to say his loss is greater than Laertes and Hamlet would do many things for his love of Ophelia things that would show how deep his love for her is unlike Laertes.
Answer:
A: He still wants to be a doctor at the end of the story, but he no longer believes becoming a doctor is an impossibility.
Explanation:
Hopefully this helps!
Answer:
A
Explanation:
One of the French experts, Sylvestre de Sacy, started with the proper names in the Greek passage and tried to find their equivalents in the demotic version. He believed that, after he’d singled out the names, he would be able to identify the demotic letters in each of them. With these letters in hand, he could then go on to translate other names and words in the demotic passage.
The answer is: [A]: simple.
___________________________
The sentence given:
___________________
"<span>South Africa is the wealthiest and most powerful country of the region."
______________________
is a simple sentence.</span>