It's either A or B. I would go with B though.
The correct answer is:
<span>[O say what stranger cause, yet unexplor'd,
Could make a gentle Belle reject a Lord?]
The poet is wondering why a girl would ever reject a man who is hitting on her and wants to marry her. It is implied that women had no say in this - that their marriage depended solely on the man and that they couldn't choose at all. The entire poem is quite satirical and meant to mock these kinds of ideas and behaviors.
</span>
Mrs Wilson began her career as a preschool teacher...
Answer:
I believe the word that best describes the tone of the passage is:
3. philosophical.
Explanation:
The passage is questioning the very nature of man - our capacity to be both good and evil, vile and noble. The beginning of the passage itself presents a philosophical question: "Was man, indeed, at once so powerful, so virtuous and magnificent yet so vicious and base?" Philosophy has as its purpose the questioning of our assumptions and understandings concerning different topics - for instance life, morals, behavior, meanings, etc. A passage that questions human nature seems, therefore, to be a philosophical passage.
Direct democracy is what the government