Answer:
A.
Explanation:
I just did the USA Test Prep and got a 100 on it.
Answer:
BY PHONICS, GRAMMAR SYLLABLES AND LETTERS
Explanation:
I can understand that Orpheus was not certain if he wasn't tricked by Hades, and if Eurydice is really following him. He also wanted to see his beloved. But the punishment for doing so was very severe, and Greek gods were usually not the ones one should trifle with, so i think that his action was reckless. I wouldn't look back, but its easier said then done.
Answer:
Street art is a good way for artists to express themselves and enrich the streets with their images.
Explanation:
A summary is a shortened version of a piece of writing, e.g. a paragraph, article, poem, chapter, novel, etc. It should contain the text's main ideas (the main points the author is making) and only the most important details.
Here, we aren't supposed to write the summary of the entire passage. We need to find certain information and then summarize only that information. The passage tells about graffiti and how people treat this form of art. The information we're looking for are the positive aspects of street art. It can be summarized in the following sentence:
- <em>Street art is a good way for artists to express themselves and enrich the streets with their images.</em>
Inspiring, Narcissistic, Lethargic