(hear: aud) (sea: mer/mar) (see: vid/vis) (water: aqua) (mindful: mem) (to know: sci) (sound: phon) (study: ology)
The true master of the elder wand, defeats Voldemort. Imaoo
Answer:
The setting that is used in this excerpt exemplifies the gothic style because the passage has a clear medieval tone used that can be understood by the reader to portray gothic values and morals. Upon further exploration of the text, it can be understood that the speaker or author meant for this passage to be seen in a darker light than most literature was portrayed during that time period.
Explanation:
xoxo, gossip girl
mwah
Answer:
Some people are worried about the equipment that people use for the Paralympic Games because they are worried the prosthetic legs may give the runner an advantage. The text says that technology has improved a lot, so some of the artificial legs that people use may be able to run faster than what the wearer can naturally run.
As for the last part, I will give you my opinion to help but I encourage you to try to think of your own because you know this is an opinion thing and everyone is different.
I think that leaders should make a change, because like the text said, single amputees might feel discouraged from entering the running competitions because they know that the double amputees potentially have an advantage. It would basically be like cheating. The leaders should do a background check of what the double amputees are using, so that they know the artificial legs only allow the person to run at the speed they are naturally capable of
Answer:
The print type that slants to the right is called italics.