Answer: A. “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
Explanation:
The most likely reason that the speaker repeats the word “men” in the passage is because “Men” functions as a keyword that helps create a rhythm.
"Men" doesn't emphasize the subject that the speaker is interested in discussing nor does it functions as an important point in the speaker’s logical argument, rather it is vital for the rhythm in the passage to be created.
Answer:
Desired working conditions and lifestyle.
Explanation:
Margo is considering a degree and a <em>career</em>, meaning that what she is learning is applicable to said job(s) within that career. If she does not like the working lifestyle and conditions in the job, then most likely pursuing such a degree is not worth, and she should find a degree in which she is both interested and satisfied with the working conditions of.
~
Answer:
Censorship is where a piece of information is blocked.
Explanation:
An example of censorship is the hazelwood v kuhlmeier case.