It is 1 5/12 or c. hoped that helped
As an adult, Wright has a different perspective of his father than he did when he was a child.
In the passage the speaker talks about his father when he says, "there had not been handed to him a chance". This makes it seem as though the speaker understands that his father did not have much of a choice. Then at the end of the passage the speaker says "I forgave him, and pitied him as my eyes look past him to the unpainted wooden shack." These details show that there has been some type of change in the speaker in regards to his father. At one point he may have blamed his father and been angry with him, but this frustration or annoyance is no longer there for the speaker. The way the speaker views his father has changed since he was a boy.
Answer:
Letter to sister giving her information about her new school and also advising her on how to behave well while in school.
Explanation:
Hamsford Avenue
New Jersey
01 August 2010
My dear sister,
First of all, a huge congratulations on getting into the school you've always wanted. Not only is that school my alma mater, but it is also one of the most prestigious schools in the whole state and I am so proud of you making it in.
There are some things that I would like you to know before you start school. And I want you to listen carefully and make it a point to try to remember them as much as you can.
First, the school's an old institution but that doesn't mean it is bad. On the contrary, it is so famous and good that it's still up and running till now. The institution helped a lot of famous faces grow up, and it is a good place to learn and be educated. The school has all of the facilities that one can find in a school and so, I would like you to try to make use of everything and expand your knowledge.
Moreover, the school also has some rules and regulations which may seem inappropriate. But it is for your good. Try to follow them and never deviate from it. The school's principal, Mr. Smith is also a good guy who is always ready to help the students with any of their grievances. So, don't hesitate to approach him, or other teachers too. They are all there to help you grow into a good person.
The school's reputation is one which you should try to emulate and it will help you in your future life too. But at the same time, try to experience and enjoy as much as you can.
I hope to visit you as soon as I can come there. Till then, take care and will be seeing you soon.
With lots of love,
Brianna.
Answer:
D: The exhausted actors take their bow after the four-hour play.
Explanation:
If the title is "After Hours in Kindergarten" then the theme is about what goes on in a kindergarten's experience while in school. It provides the theme and tells you what you’ll be reading about.