1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
Alenkinab [10]
2 years ago
5

Assuming you are a student at Georgia State University, what is the climate type of Atlanta, Georgia

Geography
1 answer:
rusak2 [61]2 years ago
6 0

Answer:

Explanation:

Atlanta and Dallas both have the Cfa (humid subtropical) climate type, but Atlanta is in the temperate broadleaf and mixed forest biome and Dallas, which is drier and hotter in the summer, is on the eastern edge of the temperature grasslands, savannas, and shrublands biome.

You might be interested in
Which of the following is a physical process which most significantly impacts the physical characteristic of the earth?
zimovet [89]

Answer: earthquakes

Explanation: I had the same question and that was the answer

7 0
3 years ago
What type of boundaries may be loctaed near the midantlantic ridge?
djverab [1.8K]
 a divergent tectonic plate or constructive plate boundary located along the floor of the Atlantic Ocean, and part of the longest mountain range in the world.
8 0
3 years ago
1. Imagine you were an archaeologist working with Sir Leonard Woolley in Iraq. Which of the discoveries do you think was the mos
Scilla [17]

Answer:

1. Imagine you were an archaeologist working with Sir Leonard Woolley in Iraq. Which of the discoveries do you think was the most exciting? Which discovery helped you most in determining what had happened to the people whose remains you found? Explain your answer.

Answer: I did a little more research about this I think that when I he found 1800 tombs at a Sumer grave and out of all those found 12 royal graves do you know how hard those are to find and he got twelve of them.

2. Suppose you were a historian studying ancient Sumer. How would your work be different from Woolley’s work?

Answer:  Woolley was an archeologist if you want to be a historian you have to be kind of on that line but you study it more and figure out what it made of and all that stuff.

3. Sir Leonard Woolley worked on excavating Ur for twelve years. What years were they?

Answer: 1922 to 1934

4. What kinds of changes do you think will occur in the work of archaeologists in the next hundred years?

Answer: I think that archaeologist will find house, rock, and more fossils and maybe even plant that have been console in the soil.

5. Which work would you prefer, the work of the historian or the archaeologist? Why?

Answer: I will like to be an archaeologist is better because I can feel the stuff and be happy that I have found it.

Explanation: I did a lot of research to answer this question. Maybe next time go to Wikipedia it maybe be long to read but it worth It when you get an A RIGHT!

6 0
3 years ago
Which of the following is true about Eastern Orthodox art and music?
notsponge [240]
I believe the correct answer is <span>B. The art and music of this religious group is part of their historic tradition and can even be studied in non-religious or public school classes.
Art can never be separated from history - they are intertwined and almost always studied together. The same thing goes for Eastern Orthodox Christians - they study art and music as part of some of their subjects in school, regardless of the fact that they are considered to be 'religious.'
</span>
3 0
3 years ago
How do you Modify Soybeans?
Mashutka [201]

Answer:

Typically, soybeans are modified by means of transgenics, which is the process of transferring genes (such as those related to herbicide resistance) from one organism to another. Gene editing is different.

Explanation:

please mark me brainliest

4 0
3 years ago
Other questions:
  • Which East Asian country has the lowest percentage of arable land?
    12·2 answers
  • What are the short-term and long-term effects of air pollution?
    9·2 answers
  • After an extended trek through the Forbidden City, what we need is a tranquil place to rest and regroup. Luckily, the beautiful
    14·2 answers
  • What is the tallest freestanding structure in the Western Hemisphere?
    9·2 answers
  • Ancient World Cultures
    7·2 answers
  • What is the earth’s location in the solar system?
    5·1 answer
  • Analyze the map below and answer the question that follows.
    10·2 answers
  • Please help me with this
    5·1 answer
  • Is space infinite? ​
    9·2 answers
  • 4. Which of the following is a disadvantage of using a secondary source? (1 point)
    14·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!