Sí. Hace frío durante la noche y hace calor durante el día
Answer:
C.
Explanation:
According to the Treaty of Tordesillas, which was signed in 1494 in the city of the same name in Spain, Portugal would have access and colonization rights to the eastern coast of Brazil and Africa. Spain would obtain the vast majority of the Americas. Over time, Brazil became a large and influential part of the Kingdom of Portugal and during this time and after independence expanded to become the largest country in South America in terms of both land and population.
Answer:
Asteroid 1997 XF11 is one mile wide.
Explanation:
The above statement is the statement that is too narrow in the passage. A "too narrow" statement is one that gives a detail of what the main passage is talking about. Also, it helps the reader to visualize a part of what the passage is talking about. Yet it does not still provide enough information for one to grasp the whole passage. Also, such statement gives a specific idea or concept from the story or passage.
The above statement is "too narrow" because it actually states a single part of the overall passage and also gives a very specific idea from the passage.
Answer:
325
Explanation:
im not so sure but you should check, if she measures 1.7 and her shadow id 0.13 then you divide them to find an estimated of 13, so 25x13=325