Answer:
Sensorimotor play
Explanation:
Sensorimotor play is behavior attribut common to infants to gain minimum/maximum pleasure from consistent use of their sensorimotor schemes. The development of sensorimotor play is a product of Piaget's description of sensorimotor thought in the fact that Infants at first instance are involved/engage in exploratory and playful visual and motor transactions in the second quarter of the first year of life.
The city had been founded by the twins Romolus and Remus.
Answer:
What we can infer from these sentence from the story is:
D. The volunteers planned to connect the refrigerators to a source of electricity.
Explanation:
We can choose the correct option via elimination, after reading the passage. At no point does the passage say anything that would lead us to think the cords and fridges would be used as weapons. Letter A is, thus, eliminated. It also does not mention the amount of time necessary to install all the 60 fridges. We can also eliminate letter B for that reason. Letter C is also wrong, since the lines do not provide us with information about fridges being broken. It is likely some were, but not because we can infer it from the passage.
<u>Letter D is the only correct option. We can infer the volunteers were planning on plugging the fridges to an outlet. Why? Because they were carrying extension cords. That was the whole purpose of carrying them. Otherwise, the fridges wouldn't work. Therefore, we can safely choose letter D.</u>
Answer:
The Pride of my people has turned into oppression
Explanation:
I suggest this please