The correct answer is this: SHE DIVULGES HER DISDAIN OF HIS SUPERFICIALITY.
To be superficial means to be shallow, to lack depth. From the passage given above, the man in the passage show his ignorance by revealing that he has never seen white elephants before and the reply that the girl gave him shows that, she dislike his ignorance in such matter.
The answer is: D. There are not enough people on the island to do all the work.
(I've taken this test before, good luck!)
We can actually deduce here that in "Rules of the Game" story, pride and power are connected by the way Waverly takes power over her family with pride on her chess career.
<h3>What is "Rules of the Game"?</h3>
"Rules of the Game" is known to be a story written by Amy Tan in 1989. The story reveals a Chinese American girl who teaches herself how to play chess. She becomes a prodigy winning tournaments.
We see that Waverly begins to take power over her family as she begins to win tournaments. Such power she has brings about pride.
Learn more about "Rules of the Game" on brainly.com/question/2020794
#SPJ1
Answer:
PART A:
A. During World War II, Hitler blamed Jewish people for Germany's problems and kept them in camps where they were likely to die or be killed.
PART B:
C "His Final Solution was a plan to exterminate the entire Jewish population of Europe. As the Nazis invaded more countries, they captured and imprisoned Jews in concentration camps." ( Paragraph 7).
Explanation:
The central idea of this informational text is to show how Hitler blamed the Jews for the problems Germany was passing through and as a result, he was looking for a solution to exterminate them. The Jews became the scapegoat and a target of hatred. They were hated, maltreated and were suffered. As Hitler saw the Jewish people as the problem, he was all out to annihilate the Jews in all of Europe. His actions led to the Holocaust.
Learning From The Holocaust is an informational text written by Michael Signal.
In order to answer this question, one must think about the time period. This is long before women had jobs outside of the home. They were expected to care for the home and the children, take care of the needs of their husband, and be seen, not heard. Keeping those characteristics in mind and reading through all the answers, the only logical answer would be the first one: In the 1800s, women were expected to be submissive to men (do what they are told to do by the man), and Nora was discovering that Helmer has taken advantage of that.