This was a relatively peaceful period, during which the Ottoman Empire began to orient itself towards Europe. The name of the period derives from the tulip craze among the Ottoman court society. ... Tulips defined nobility and privilege, both in terms of goods and leisure time.
hope this helps
:)
and can you mark this brainliest?
Answer:
This is about the need for transformative change of the SPLA from a liberation army to a professional one that is respected by the people
Explanation:
In December 2015, the Sudan People's Liberation Army in Opposition (SPLA-iO) was ... with information on what is needed to have its army removed from the list
Https://www.history.com/topics/cold-war/berlin-blockade
I hope this website helps you out. If you are ver confused about any history topic you can try looking them up on History.com they give you a little article to what you’re looking for. I hope this helps you!!
Option C. From the passage that we have here what Abigail Adams was saying was that her husband has to consider the the laws of the new government would affect women like her.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
The summary here is that she is telling her husband on the reasons whey the men in the society should not be given too much power to surpass that of the women according to her, it may cause them to become tyrants who did not care about women.
She tried to talk about the ways that the former leaders of America made the women in the land to have no rights. Hence we can say that she was fighting for the rights of women here.
In summary we can say that From the passage that we have here what Abigail Adams was saying was that her husband has to consider the the laws of the new government would affect women like her.
Read more on Abigail Adams here
brainly.com/question/903349
#SPJ1