I believe the answer is: <span>An optimistic explanatory style; be healthier and persist despite setbacks
</span>People with optimistic explanatory style would explain/interpret every occurrences that happen in their life with positive outlook.
This would tend to make them unlikely to get into depression and tend to keep making effort to improving the quality of their life.
The first country to secure a trade route to Asia around the cape of good hope was the country of Portugal. Since the 15th century, the country of Portugal begun to explore the northern part of Africa during the exploration of Henry the Navigator. The Portuguese crossed first the Cape of Good Hope in the year 1497 which was led by Bartolomeu Dias.
Answer:
the answer is C. <u>it established concrete principles that would prevent a tragedy such as the holocaust from happening again</u>
Explanation:
The passage presents the phrase "conquer the land" to mean to make it productive and profitable.
<h3>What does the passage say?</h3>
The speaker in the passage talks about having to conquer the Great plains by making it more suitable for agriculture through new methods of farming.
This means that the plan is to make the land profitable and productive in terms of agriculture.
Find out more on the Great Plains at brainly.com/question/17373867.
Full question:
Stacy is looking for a jump-drive to carry her heavy files to school and back home. She is quite knowledgeable about jump-drives and considers herself a bit of an expert when it comes to these products. What best describes her likely information search behavior about jump-drives?
Stacy is likely to search for very little information because there is a direct and positive relationship between a consumer's perceived knowledge level and information search behavior.
Stacy is likely to search for very little information because there is an inverted U-shaped relationship between a consumer's perceived knowledge level and information search behavior.
Stacy is likely to search for a lot of information because there is no relationship between a consumer's perceived knowledge level and information search behavior.
Stacy is likely to search for a lot of information because there is an inverted U-shaped relationship between a consumer's perceived knowledge level and information search behavior.
Answer:
Stacy is likely to search for very little information because there is an inverted U-shaped relationship between a consumer's perceived knowledge level and information search behavior.
Explanation:
The inverted u-shaped relationship means that Stacy has gotten to the knowledge level point(expert) where there is no longer a lot of arousal to continue to boost her interest to search for a lot of information on the product. The U-shaped curve means that she reaches a peak in search behavior as defined by her knowledge level from which her search behavior for jump drives begins to decrease.