Answer:
option c is correct for this answer
Awnser: A. The noisy red car went speeding down the road
D.Goodness
Benevolence means desire to do good to others
Answer: The third one is the correct statement.
Explanation: The third one is correct because if you notice in passage 1 line 2 and Passage 2 line 1 both authors are expressing how Newspapers are not that popular anymore and are quite irrelevant since we have internet and how whatever happens on that specific day and hour or two later and article about it shedding more light about situation/ scandal etc comes whereas we read it a day after like how in passage two it states why read todays news tomorrow. (The author is talking about the news paper).
The breaking of lines in the poem reinforces the idea of interrupted thinking, which promotes a more anxious and faster rhythm to the poem.
We can reach this conclusion because:
- Breaking lines in a poem allows a thought to be cut out.
- This promotes an accelerated pace to the poem.
- The accelerated sensation that the reading of the poem takes on causes feelings of anxiety and hurry.
This kind of rhythm reinforces the meaning of the poem "Sunrise" by Mary Oliver because the poem shows how everything in life is cyclic and how nature dynamically and renews itself in every place in the world. With the accelerated rhythm of the poem, we can visualize the cyclical nature of life happening fast, eager and imposing.
More information:
brainly.com/question/22317630?referrer=searchResults