Answer:
nicee
Explanation:
they asked for an explanation but i dont have one Lol
Answer:
A. Keep it, because it uses descriptive language to convey the writer’s perspective on advances in robotics and set up the topic of the passage.
Explanation:
Answer A
Correct. The underlined text uses descriptive adjectives and adverbs to describe today’s robots and the way they interact with humans. This descriptive language helps to convey the writer’s perspective on advances in robotics and also sets up the topic of the passage, which is how humans and robots interact. Therefore, the writer should keep the underlined text.
Cornell notes make your notes easier to read and more precise to answer
Answer:
The time period 1750-1900, compare the following: rationales for state expansion, processes of state expansion, and indigenous responses to state expansion is described below in complete details.
Explanation:
Enlightenment philosophers employed new forms of knowledge and empiricist methods to both the human relationship and natural world; they also reviewed the use that religion represented in common life and highlighted the significance of reason. Philosophers formed new political thoughts about the individual, the social contract, and the natural rights.