Answer:
i would say the first one
Explanation:
It was successful because it had religious freedom, it was politically enticing, it was a haven for Quakers, and because they treated Native Americans fairly.
Answer:
Archduke Franz Ferdinand was murdered.
I read it somewhere.
Answer:
False
Explanation:
John Brown did this, not John C. Breckinridge
The option that tells us the main theme of the passage is the fact that With the arrival of talking films in the 1920s, silent films became unprofitable.
<h3>What is the summary of the passage?</h3>
This passage is telling us of the reasons why the people had to stop making the silent movies. It is telling us of all of the issues that came with it and why the film makers had to do away with them.
First the movies were said to have been destroyed. That is the ones that were already in existence and how many of them had to be recycled so that they could get the metals that they contain.
All of this came to be based on the fact that these movies were no longer seen to be profitable anymore. Hence it was of no use having them around.
Read more on theme of a story here:
brainly.com/question/25336781
#SPJ1
Answer:
It brought electricity to rural areas; it contributed to the end of sharecropping; it helped modernize agriculture.
Explanation:
Georgia is one of the states that most benefited from Franklin D Roosevelt's New Deal because the President would summer in Warm Springs, Georgia. He knew some of the state's problems first hand. FDR implemented federal programs that paid farmers to stop producing cotton as a means to address the oversupply that was occurring and to raise the price. Roosevelt's intention was to help the tenant farmers and sharecroppers to become self-supporting small farmers and there were some local successes in that the New Deal was the first federal program that concretely helped rural residents to improve their farms and homesteads. Yet the small landowner was still outdone by the larger planters who took advantage of federal funds to mechanize their farms.