1answer.
Ask question
Login Signup
Ask question
All categories
  • English
  • Mathematics
  • Social Studies
  • Business
  • History
  • Health
  • Geography
  • Biology
  • Physics
  • Chemistry
  • Computers and Technology
  • Arts
  • World Languages
  • Spanish
  • French
  • German
  • Advanced Placement (AP)
  • SAT
  • Medicine
  • Law
  • Engineering
erica [24]
1 year ago
12

Which appeal does Obama use most in paragraphs 9 through 14? *

English
1 answer:
larisa86 [58]1 year ago
8 0

The appeal Obama uses could be ethos, pathos, or logos.

<h3>How to illustrate the information?</h3>

Pathos plays on the audience's emotions and brings out feelings that they already have. Pathos is a literary, cinematic, and other narrative art technique that is most frequently used in rhetoric.

The word "ethos," which derives from the Greek word for "character," is used to refer to the core values or principles that define a society, a country, or an ideology. Greeks also used this term to describe how music has the ability to affect people's feelings, actions, and even morals.

By constructing logical arguments, Logos appeals to the rational side of the listener. By appealing to the speaker's status or authority, ethos increases the likelihood that the audience will believe them. In order to evoke certain feelings in the audience, such as anger or sympathy, pathos uses emotional appeals.

Learn more about context clue on:

brainly.com/question/11247029

#SPJ1

You might be interested in
I need an essay about a science fiction story. please someone help me, i need this done today.
Margarita [4]

Answer:

https://www.bartleby.com/topics/Science-Fiction-Essay

Explanation:

7 0
3 years ago
Which line from the text represents the view that alarming situations can sometimes be good
Lapatulllka [165]

The line from the text that represents the view that alarming situations can sometimes be good  opportunities  is: A.  Well, today was an opportunity he would relish refusing, but, even if he did have that  option, he knew he would probably regret not having this chance.

In this line from the text we can see that the speaker would have been happy if the events of the day did not happen.

However, he was grateful that it did happen because it afforded him an opportunity that he would have regretted not having.

This shows that alarming situations can sometimes be good  opportunities.

Learn more about opportunities here:

brainly.com/question/4268957

4 0
2 years ago
Ik, ik this isnt a dating site (just asking) but are there any cute guys on here?
Ratling [72]

Answer:

no they all ugly or are catfishes

Explanation:

hope that helps :>

4 0
3 years ago
Read 2 more answers
Why do readers care about credibility?
olga2289 [7]
Because they don't want to read or write about something that may not even be true, or it could just be an opinion.
4 0
3 years ago
When two people have a(n)____
11Alexandr11 [23.1K]
B is the correct answers
6 0
3 years ago
Read 2 more answers
Other questions:
  • What pattern of development would best fit the following topic?
    15·2 answers
  • Which statement best describes the connection between the title of the story and its resolution?
    6·2 answers
  • How was the shooting of walter Scott handled? need ASAP
    10·1 answer
  • What are post reading for fiction
    13·1 answer
  • Tw4 yvgviyutrvkhujyhtgrhijko,.olhtr
    14·2 answers
  • What element of storytelling is the following passage an example of?
    9·2 answers
  • Read the following paragraph. Then select the author's purpose in writing the paragraph. Christopher Columbus was a famous explo
    11·1 answer
  • How do you spend your free time? Are you looking for
    14·1 answer
  • ANSWER ASAP RIGHT ANSWERS ONLY.
    14·2 answers
  • (LC)
    7·1 answer
Add answer
Login
Not registered? Fast signup
Signup
Login Signup
Ask question!