The passage describes the Hindu belief that every person has a soul, and it is a form of Brahman.
Answer: Option B.
Explanation:
Upanishads are the Sanskrit texts which contains spiritual and philosophical teachings and the main ideas of Hinduism are developed from the Upanishads. The following quote in the passage is a part of the belief held by Hinduism which relates to reincarnation. The ‘self’ in the excerpt relates to the soul. The soul is a form of Brahman, which means it is eternal and infinite. It cannot be created, nor it can be destroyed. The quote states that the soul cannot be destroyed, even though the body is destroyed or killed. When a person dies, his soul remains, and that takes form in different physical body and a new life begins.
Answer:
Symbolic Interactionist
Explanation:
Symbolic interactionist is also called symbolic interaction. It is a major framework of social psychology. The perspective work on the symbolic meaning that people develop and build upon social psychology. The meaning of symbol perspective that to give subjective meaning people address to the objects, meaning, behavior and events. So that society is to be constructed by the people's interpretation of the world. Even people interpret others' behavior and those behavior develop a bond in society. this interpretation called the definition of the situation.
For example, why do people smoke even they know it is dangerous for health. The answer is that people create the situation. People often teach the children about smoking but they think that it is cool and swag and they are safe from harm and even the impact on their younger siblings a positive effect regarding smoking.
The clergy felt that Anne Hutchinson was a threat to the entire Puritan experiment. They decided to arrest her for heresy. In her trial she argued intelligently with John Winthrop, but the court found her guilty and banished her from Massachusetts Bay in 1637.