The nation’s <u>deficit rose </u>greatly as<u> inflation</u> and <u>unemployment</u> <u>fell</u> was an economic concern that was related to the achievement described in the passage.
<h3>What were the economic concerns in the passage? </h3>
The passage explains that with the fall in tax revenue of the government and higher spending on<u> employment programs</u>, the federal deficit started to rise.
However, after some years, it could be seen that many businesses gained growth from government spending and created jobs with decreasing inflation rates.
Learn more about economic concerns here:
brainly.com/question/10203871
Answer:
The study carried out by Alberto Alesina and Lawrence Summers was about the role of Independence central banks, not about unemployment.
A study conducted by Alberto Alesina and Lawrence Summers concluded that countries with <u>central banks that have high independence</u> had lower inflation rates than countries with <u>central banks that have low independence</u>.
William Phillips studied the correlation between unemployment and inflation rate. He concluded that <u>high inflation rate led to low unemployment</u>, and vice versa.
Answer:
For a manufacturer the budgeted income statement includes amounts from the sales, cost of goods sold, cash, and capital expenditures budgets (c)
Explanation:
Like a typical income statement, the Budgeted income statement would show its Sales Forecast, and the resultant costs of producing these volume projected. It will usually follow a trend consistent with the Previous years Business seasonality, peak and lows, and duration of consumer improved disposable income (e.g periods of tax credit, black friday etc).
In addition a Business will want to forecast its Cashflow and Capital expenditure (Balance Sheet) so as to have a general view of what to expect if circumstances turn out as planned and to have a picture of how much growth or decline it is projecting into the future.
Answer:
$628.49
Explanation:
Cash flows Discount factor Future value
$100 1.1449 $114.49
$200 1.07 $214
$300 1 $300
Future value $628.49
The discount factor is as follows
= (1 + interest rate)^number of years
For $100 the year is 2
For $200 the year is 1
For $300 the year is 0
Answer:
a global functional division.
Explanation:
In a global functional structure, the MNC activities are to be organized among the particular functions that are related to the production, finance, marketing etc. Here the developments are establishment that would have the responsibility worldwide for the particular function
So as per the given situation, the above should be the answer