Answer:
Feelings of loneliness, hopelessness and alienation.
Explanation:
Leandro tends to be happy when in relationships with others. However, right now, he's away from home and the absence of meaningful relationships is leading to feelings of loneliness, hopelessness and alienation.
Answer:
The text structure of the passage is:
C) Descriptive/Spatial
Explanation:
In descriptive or spatial writing, we organize the information in order of space. For instance, from top to bottom, from the left to the right, etc. In other words, we describe something by the way it looks and by how the space is occupied by it. In the passage we are analyzing here, the author describes the human brain in a spatial manner. First, he/she mentions our brain is divided into two halves. Then, the author explains our brain can also be divided into three parts from front to back. He/She proceeds to describe each one of these parts.
<span>Studies show that moderate stress can enhance both immediate and delayed recall of educational material. Serious stress increases the ability of the brain to translate and remember stressful events. These memories kept in the brain’s part in charge for survival. These serve as a caution and protection against trauma that may happen in the future.</span>
Answer:
I think the answers are B, D, and F
Explanation:
Answer:
A.
Explanation:
hope this helps.
be free to comment If I'm wrong