Answer:
D.
Explanation:
A, it seems to be more about two siblings, not friends.
B. its the complete opposite of that
C. In passage 2, family is never mentioned
D, A little girl who wants to be like her older sister (assuming it's a sister) and a boy adventuring out into the world, turning into a man.
I hope this helps I tried my best lol
This quote means a lot to me since it is really meaningful. It shows to never look back and regret or not trust in yourself and instead look back and be proud of how far you've come. This quote shows to see the positive in things instead of the negative. If we look at things in a different manner then maybe we would be more positive.
Hope this helps have a great day/night <3
I believe the answer is “can be”
I’m close to graduating from my school... if it helps any?
Answer:
The detail in the passage that supports the idea that economic life was difficult in China is the following one:
- As a result of wars, famine, and political oppression, Chinese immigration to the United States dates back to the mid-1800s.
- Chinese immigrants came to the United States looking for better economic opportunities so they could provide for their families and send money to their relatives back home.