I'll fabricate one for you:
My ideal house would be spacious, elaborate and luxurious; designed by the finest architectural companies, given into accounts that it provides a sea view of the crystal blue oceans, beneath my feet. Plus, clear white skies. Every awakening day will feel like I'm in heaven: comfy, cosy and calm. Surrounding the mansion, colossal palm-trees will sway in the cool breeze & give waves to the sea, every few hours or so...
(if it's too short, feel free to add to it & you could zoom into the interior of the house. What decorations are there? What you'll find inside it)
Hope this helps!
We can actually deduce here that the elements of Gothic Fiction that the passage from the Irving's "The Devil and Tom Walker" contain is: C. Element 4-Omens, foreshadowing, and
dreams.
<h3>What is Gothic Fiction?</h3>
Gothic Fiction actually refers to the fiction that makes use of dark scenery which portrays terror, horror and fear. It makes use of strange places and it is usually filled with suspense.
We can actually deduce here that in Paragraph 33 of Irving's "The Devil and Tom Walker", the element of gothic fiction is seen in element 4.
Learn more about gothic fiction on brainly.com/question/3511914
#SPJ1
Answer:
A.) These moose, while most common in Sweden and Norway, have also been seen in Alaska and Canada.
Explanation:
Answer:
The two lines are:
And we are here as on a darkening plain
Swept with confused alarms of struggle and flight
Explanation:
From the excerpt, the above set of lines actually suggest that the speaker has undergone a loss of faith.
This is true because from the passage, the speaker reveals that there is a world that lies before them like a land of dream which they see as beautiful and new. The speaker discovers that the world has neither joy, nor peace, nor love, nor help for pain and then realizes that they are "on a darkening plain" and "swept with confused alarms of struggle and flight". It means that what they expected from the world they saw as land of dream wasn't what they actually found it out to be.
This then suggests that the speaker has undergone loss of hope.
Answer:
Explanation:
After jerry dusted his bedroom, he vacuumed