Answer: As altitude increases, atmospheric pressure decreases
Explanation:
Atmospheric pressure
is defined as the force
per unit area
the air that forms the atmosphere exerts on the Earth's surface:

It should be noted that as the altitude increases less air is above and, therefore the air weights less. This is because the atmosphere losses density as we ascend, causing less air.
However, it is important to point out this decrease in pressure is not linear, since at the beginning (in the first kilometers above sea level) it reduces more rapidly than in the next kilometers above. That is why this relationship between atmospheric pressure and altitude is exponential.
D. A car that went through all the car washes
that way the car would have more experiences
Answer:
Asteroid 1997 XF11 is one mile wide.
Explanation:
The above statement is the statement that is too narrow in the passage. A "too narrow" statement is one that gives a detail of what the main passage is talking about. Also, it helps the reader to visualize a part of what the passage is talking about. Yet it does not still provide enough information for one to grasp the whole passage. Also, such statement gives a specific idea or concept from the story or passage.
The above statement is "too narrow" because it actually states a single part of the overall passage and also gives a very specific idea from the passage.
They are can be except for wind weathering i believe. That is caused by the wind.
Ocean trenches are created by the moving apart of tectonic plates, volcanoes are pushed to erupt by the movement of tectonic plates and earthquakes are cause by the movement also.
Because of oceans, mountains, and trenches, the earth is not as round.