Answer:
lots of things made them leave
Explanation:
Drought was a big reason but also because the people weren't clean which probably caused health problems. There was also alot of pests and while animals among the area. There was also volcanos and violence happening. Archaologists were really unsure they thought they left abruptly, but now they say they were forced out because of the things that were there to endure.
Answer: In order for a government's laws to be valid, citizens have to agree with those laws.
Explanation:
Rousseau argued against inequality and believed that people are intrinsically good. He believed in democracy.
Answer:
1. What does this image say to you? Be specific.
The image depicts sadness, despair, economic plight, poverty. It depicts hopelessness. The picture is one of the most famous taken during the Great Depression of the 1930s.
2. Can you relate to this woman and her two children?
She's very likely their mother, for the way that the two children cling to her. If not, she could be their aunt or step-mother. She is definitely not likely to be family unrelated to the children.
3. Approximately how old do you believe this woman to be? Her children? What made you come to that conclusion?
The woman must be in her late 30s or early 40s. The children are probably around 5 or 6. Their ages can be inferred by their physical appearance.
They were inexpensive and readily available to large numbers of people
Answer:
B: Both empires sought to project power as a mean of expanding their territories.
Explanation:
We can eliminate A as the passage mentions nothing about rebellion.
B is correct, by elimination of other options and I got it right on edge.
We can eliminate C as it does not mention a comparison between the two nations, thus we can not decide who had more political power.
D is wrong because the passage mentions the Songhay extracting wealth, but option D places wealth extraction on the Mughals.
Hope this helps.